Lag en HAGEBOK

Flere av dere er allerede aktive i hagen. Her hos meg snør det. Det er allerede 40 cm som har falt ned. Men hagesesongen har likevel startet hos meg. Jeg legger planer og drømmer om det som skal komme.

Om du ikke alt har gjort det: Det blir enda mer gøy med hage om du lager deg en HAGEBOK. Der kan du skrive lister over hva du har tenkt å så i år. Hva skal sås nå? Hva skal sås direkte i mai/juni? Hva skal sås på høsten? Når skal du ta rosestiklinger? Hva skal du huske å beskjære i JAS-perioden, altså i juli-august-september?
I boken min har jeg skrevet ned dataer fra alle sesongene i hagen. Det er kjekt å lese nå. Bli minnet om hva jeg har gjort, hvilke erfaringer jeg satt tilbake med. Ikke minst er det nyttig akkurat nå å lese om hva jeg tilførte hagen i fjor. Hva sådde jeg av stauder? Hva hette rosene jeg kjøpte sist høst? Hvor satte jeg den hjemmestiklede rosen "Leonardo da Vinci"? Hva plantet jeg av vintergrønne vekster? Akkurat nå er de dekket av snø.


Kommentarer

 1. Mmm på ett sätt gör jag det, skriver alltså. Fast jag gör det i databasen för växterna. Där skapade jag en tabell som heter trädgårdsdagbok. Inte så vackert eller kul att lägga på ett bord för att inspireras av. Men det fungerar bra :)

  Koppen var väldigt söt! Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Carina:

   Hyggelig å høre at du også fører "regnskap" i hagen din. Det er det som er poenget: å holde oversikt over hva en har. Å gjøre det i en database tror jeg er veldig praktisk og smart!

   God Påske videre! Moona

   Slett

Legg inn en kommentar